ERVARING

Adjunct directeur/manager bedrijfsvoering, Stichting Kinderopvang de Bilt
In deze organisatie heb ik de medewerkers van financiën, personeelszaken, centrale personeelsplanning en kindplanning aangestuurd. En zelf zorg gedragen voor de facilitaire zaken van de 18 locaties.


Manager Staf, Stichting de Basis
In de voorbereiding op de fusie met 5 andere organisaties heb ik leiding gegeven aan de staf (financiën, HRM, facilitair beheer, kwaliteitszorg en verenigingsondersteuning). Een bijzondere, maatschappelijke, organisatie met een prachtig pand met 35 hotelkamers en 16 hectare bos om te beheren. Toegewerkt naar de daadwerkelijke uitvoering van de fusie door overgang medewerkers naar een nieuwe CAO en invoer van een nieuw pakket voor de financiële administratie (AFAS).


Manager bedrijfsvoering, Stichting Kinderopvang Bussum, Muiden, Muiderberg
In een drukke periode waarin de directeur na 30 jaar vertrok, de manager servicebureau en de controller vertrokken en het hoofd Financiën langdurig ziek was gezorgd dat de belangrijkste processen (facturatie, salarisbetalingen, rapportages, begroting enz) doorliepen en de nieuwe directeur goed kon landen.


Afdelingshoofd bedrijfsvoering, ICT Service Centrum Radboud Universiteit Nijmegen
Deze keer geen P&O of facilitaire afdeling om aan te sturen maar afdelingen projectmanagers, procesmanagers, relatiebeheerders, productmanagers en financiën. Deze leverden ondersteuning aan de operationele afdelingen Gebruikersondersteuning, Infrastructuur en Applicaties.


Manager bedrijfsvoering, basisschool Utrecht
Bij een grote basisschool met een nieuwe directeur en een nieuw gebouw de bedrijfsvoeringsprocessen geactualiseerd en opleverpunten opgelost zodat de nieuwe directeur haar handen vrij had om het team op te bouwen.

Voor meer info zie ook mijn Linkedinprofiel